Blog

Νέες συνεργασίες!

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με δύο από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, το Pomegranate Wellness Spa Hotel και το Potidea Palace.

Οι πελάτες των παραπάνω ξενοδοχείων μπορούν να απολαύσουν κάθε μέρα στο πρωϊνό τους μέλι με ποικίλες γεύσεις (ανθέων, πεύκο, παλιούρι, βελανίδι κ.α) καθώς και κομμάτια ολόφρεσκης κηρύθρας.
Επίσης, μπορούν να προμηθευτούν από τα mini market των ξενοδοχείων όλη την ποικιλία των προϊόντων που παράγει η εταιρία «ΝΟΜΕΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ»

Το POTIDEA PALACE βρίσκεται σε εξέχουσα θέση στη δυτική πλευρά της Χαλκιδικής, ανάμεσα στη Κασσάνδρα και τη Σιθωνία, μόλις 30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους ταξιδιώτες που αναζητούν το συνδυασμό ενός πολυτελούς παραλιακού ξενοδοχείου πάνω στη θάλασσα και μοναδικού φυσικού τοπίου. Διαθέτει στο σύνολο 234 δωμάτια και σουίτες διάφορων κατηγοριών και προσφέρει στους πελάτες του πρόγραμμα Ultra All Inclusive.

Το Pomegranate Wellness Spa Hotel είναι το νέο ξενοδοχείο πολυτελείας στη Χαλκιδική, μόλις τριάντα λεπτά από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Προσφέρει παροχές και υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου με έμφαση στη γαστρονομία, την ευεξία και αναζωογόνηση. Διαθέτει 172 δωμάτια (Elegant Suites , Luxury Suites , Superior Suites, Prestige Suites), Κέντρο Ευεξίας & Αναζωογόνησης, τρία εστιατόρια, πέντε μπαρ, Night Club με συστήματα ήχου & εικόνας τελευταίας τεχνολογίας και ένα μοναδικό σιντριβάνι που συνδυάζει ήχο, φως και κίνηση